В Люберци край Москва избухна силен  близо до сградата на

...
В Люберци край Москва избухна силен  близо до сградата на
Коментари Харесай

Небето над Москва в дим: Пожар обхвана 1200 кв. м

В Люберци край Москва избухна силен  покрай постройката на хипермаркета Leroy Merlin. Това оповестиха чиновници на Министерството на изключителните обстановки на Русия в Московска област в коментар на съветското издание на NEWS.ru.
Прочетете още
От ведомството подчертаха, че пожарът е зародил в нежилищна постройка. На място са изпратени пожарникари. В интернет се появиха фрагменти от мястото на пожара.

" В 12:17 часа в дежурната промяна на ЦУКС е получено известие за пожар в нежилищна постройка в градския квартал на гр. Люберци, ул. Котелнически проход. Допълнителна информация се прецизира. Участват сили и средства: 10 единици техника 39 души “, оповестиха от Министерството на изключителните обстановки.

По предварителни данни повода за огромен пожар в околните покрайнини на Москва е запалване на кислородни бутилки и строителни материали.

Пожарът е избухнал в строителна база, до която има няколко автосервиза, където може да се популяризира огънят.

Малко по-късно стана известно за бързото разпространяване на огъня. Облаци пушек се виждат на няколко километра от пожара. На място са изпратени екипи на пожарната.

" В региона на Москва пожарникарите на съветското министерство на изключителните обстановки унищожават огромен пожар. В Люберци горят три хангара на повърхност от 1200 квадратни метра. В гасенето на пожара са взели участие 70 души личен състав и 21 единици техника ", каза руското министерство на изключителните обстановки.

Все още няма данни за вероятни жертви. Спешна помощ е на място и огънят е овладян.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР